Βιβλίο
Εγκαταστάσεις και εξοπλισμός επιχειρήσεων εστίασης και φιλοξενίας

Συλλογικό έργο
Γεώργιος Αναστόπουλος
Ιζαμπέλ Αβακιάν
Κωνσταντίνος Κηπουρός
Αθήνα
Λεξίτυπον
2022
σ. 236
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-597-326-1
Γλώσσα πρωτοτύπου: ελληνικά
Σημειώσεις: Πρόλογος: Jean Marie Hoffman, Σεφ της Γαλλικής Πρεσβείας
Περιέχει Βιβλιογραφία
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 19.00€ Φ.Π.Α.: 6%
Περίληψη:

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, έτσι και στα ξενοδοχεία καθώς και σε όλα τα είδη αυτόνομων επισιτιστικών επιχειρήσεων, η οργάνωση και ο σχεδιασμός των κύριων και των βοηθητικών χώρων πρέπει να γίνεται με τρόπο οργανωμένο και μεθοδικό, τηρώντας όλα όσα προβλέπει η ισχύουσα νομοθεσία.

Μέσα στις σελίδες αυτού του εγχειριδίου αναλύονται λεπτομερώς όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν για τον σχεδιασμό του εργαστηρίου ή της κουζίνας μιας επισιτιστικής επιχείρησης, είτε πρόκειται για catering, εστιατόριο, νοσοκομείο, σνακ μπαρ, ζαχαροπλαστείο κ.ά.

Το βιβλίο είναι αποτέλεσμα της μακράς εμπειρίας μας στην εκπαίδευση και στον επισιτιστικό τομέα. Στόχος μας είναι να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο για όλους τους επαγγελματίες της εστίασης, τους μαθητές, τους καταρτιζόμενους και τους εκπαιδευτικούς των τεχνικών ειδικοτήτων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και των Ι.Ε.Κ. Η απόλυτη τεκμηρίωση των πληροφοριών και ο εμπλουτισμός του βιβλίου με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, το καθιστούν έναν απαραίτητο οδηγό για τις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό επιχειρήσεων εστίασης και φιλοξενίας.