Ελευθέριος Πετράκης
Ελλάδα
Ελλάδα
Ο Πετράκης Ελευθέριος ανήκει στο εκπαιδευτικό προσωπικό του τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων του ΤΕΙ Αθήνας. Διαθέτει εικοσιπενταετή διδακτική εμπειρία σε θέματα Μικροβιολογίας Τροφίμων - Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων και αξιόλογο ερευνητικό και συγγραφικό έργο (εκπαιδευτικό υλικό, δημοσιεύσεις, ανακοινώσεις). Επιπλέον, έχει μακρόχρονη βιομηχανική εμπειρία στο κύκλωμα Στάρι-Αλεύρι-Αρτοσκευάσματα, διετέλεσε δε, επί σειρά ετών, επιστημονικός σύμβουλος σε αλευροβιομηχανίες. Ασχολείται με μελέτες και εγκατάσταση Συστημάτων Διαχείρισης της Ποιότητας και Διασφάλιση της Ασφάλειας Τροφίμων καθώς επίσης και με εκπαίδευση προσωπικού στη Βιομηχανία Τροφίμων.
Τίτλοι:
Συγγραφέας
Συλλογικό έργο
Μεθοδολογία και τεχνικές αναλύσεων
Συγγραφέας: Ελευθέριος Πετράκης
Θεσσαλονίκη, 2020
ISBN: 978-618-202-013-5
Κυκλοφορεί
Βιβλίο
Συλλογικό έργο
Μεθοδολογία και τεχνικές αναλύσεων
Συγγραφέας: Ελευθέριος Πετράκης
Θεσσαλονίκη, 2016
ISBN: 978-960-9495-99-8
Εξαντλημένο
Βιβλίο
Συλλογικό έργο
Συγγραφέας: Ελευθέριος Πετράκης
Θεσσαλονίκη, 2011
ISBN: 978-960-9495-23-3
Εξαντλημένο
Βιβλίο