Marisa Churchill


Η Marisa Churchill είναι Ελληνοαμερικανίδα σεφ ζαχαροπλαστικής και συγγραφέας βιβλίων µαγειρικής η οποία έχει αναπτύξει την φιλοσοφία "Sweet & Skinny". Μεγάλωσε στις ΗΠΑ αλλά έμαθε να μαγειρεύει από την Ελληνίδα γιαγιά της με την οποία περνούσε πολλές ώρες στην κουζίνα. Έχει πτυχίο διατροφολόγου από το Πανεπιστήµιο Κορνέλ και αποφοίτησε από τη σχολή µαγειρικής California Culinary Academy το 2000. Έχει δουλέψει ως διευθύνουσα σεφ ζαχαροπλαστικής σε µερικά από τα µεγαλύτερα εστιατόρια του Σαν Φρανσίσκο. Τα ελαφρά επιδόρπιά της τα έχουν δοκιµάσει µερικά από τα µεγαλύτερα ονόµατα του Χόλλυγουντ και έχουν αποσπάσει εγκώµια από έντυπα όπως το Shape, το People, το Oprah, το Food & Wine, το Elle, αλλά και από το Good Food Channel του BBC. Έχει εµφανιστεί πολλές φορές στις εκποµπές Food Network Challenge, Top Chef, The Talk στο CBS, και Access Hollywood. Στην Ελλάδα παρασκευάζει τα Sweet & Skinny γλυκίσµατά της στην εκποµπή My Sweet & Skinny Life στον Alpha.

Τίτλοι:
Συγγραφέας