Jennifer Joyce
Η Τζένιφερ Τζόυς γεννήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά η ιταλική καταγωγή της πυροδότησε το πάθος της για τη γαστρονομία. Ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο αναζητώντας ιδιαίτερες γεύσεις για να τις εντάξει με μοναδικό τρόπο στη μαγειρική της. Συνεργάζεται με τη γαστρονομική στήλη των περιοδικών "Elle Deco" και "Weekend Telegraph", και διδάσκει στο Λονδίνο, στις σχολές μαγειρικής Books for Cooks και Divertimenti. Έχει παρουσιάσει δύο τηλεοπτικές σειρές στο Carlton Food Network. Ζει με το σύζυγό της και τα δύο παιδιά τους στο Ρίτσμοντ της Αγγλίας.
Τίτλοι:
Συγγραφέας
Jennifer Joyce
Τάπας, σούσι, μεζέδες, αντιπάστι και πολλά άλλα
Συγγραφέας: Jennifer Joyce
Αθήνα, 2006
ISBN: 978-960-699-314-5
Εξαντλημένο
Βιβλίο
Jennifer Joyce
Με σύγχρονα και γευστικά ντρέσιγκ και βινεγκρέτ
Συγγραφέας: Jennifer Joyce
Αθήνα, 2005
ISBN: 978-960-7220-72-1
Κυκλοφορεί
Βιβλίο