Δειπνητής
Ελλάδα

Κριτικές - Παρουσιάσεις:
Ξε... κίνα το πιάτο[ Αλέξανδρος Γιώτης, Ελιά & ρύζι ]"Ελευθεροτυπία" 9/10/2010
Σειρήνες (γεύσης) στο Αιγαίο[ Νικολέτα Δελατόλλα - Φωσκόλου, Παραδοσιακές συνταγές από την Τήνο ]"Ελευθεροτυπία" 21/8/2010
Το μενού και το... λυσάρι[ , Η βίβλος του Chef ]"Ελευθεροτυπία" 7/8/2010
Ζυμωμένες με τον χρόνο[ Michel Roux, Ζύμες ]"Ελευθεροτυπία" 31/7/2010
Μαγειρεύω άρα... υπάρχω[ Richard Wrangham, Παίρνοντας φωτιά ]"Ελευθεροτυπία" 24/7/2010
Το λακωνίζειν εστί... μαγειρική[ Κατερίνα Εξαρχουλέα - Γεωργιλέα, Γεύσεις Μάνης ]"Ελευθεροτυπία" 17/7/2010
Έναν καφέεεεε...[ Χρήστος Μανουσίδης, Το εγχειρίδιο του καφέ ]"Ελευθεροτυπία" 10/7/2010
Σαν τον πάγο μες στο ούζο...[ Γιώργος Α. Γιαννακόπουλος, Απόσταγμα ζωής, ούζο Βαρβαγιάννη ]"Ελευθεροτυπία" 26/6/2010
Στο σταθμό του Μονάχου...[ Στρατής Π. Πανάγος, Η ακαταμάχητη γοητεία της αρσενικής κουζίνας ]"Ελευθεροτυπία" 15/5/2010
Αρχαίο... γεύμα αθάνατον[ Ιωάννης Μ. Λεμονής, Φόνος στην κουζίνα του Πτολεμαίου ]"Ελευθεροτυπία" 10/4/2010
Ο δολοφόνος κρυβόταν στην... κουζίνα[ Anne Martinetti, Η σάλτσα ήταν σχεδόν τέλεια ]"Ελευθεροτυπία" 27/2/2010
Τουρσί στο βάζο[ Ευδοκία Πατσιλινάκου, Εδώδιμα εν οξάλμη, κοινώς... τουρσί ]"Ελευθεροτυπία" 13/2/2010
Η μαφία της νοθείας[ Francesco Abate, Σου έχω εμπιστοσύνη ]"Ελευθεροτυπία" 9/1/2010
Αντίο... χοληστερίνη[ , Ημερολόγιο 2010: The Delicious Year ]"Ελευθεροτυπία" 2/1/2010
Η κουζίνα του Αιγαίου[ Νταϊάνα Κόχυλα, Η κουζίνα του Αιγαίου ]"Ελευθεροτυπία" 12/12/2009
Ιλιάδα και κόκορας κρασάτος[ Mark Crick, Η σούπα του Κάφκα ]"Ελευθεροτυπία" 7/11/2009
Χορτοφαγία στα καλύτερά της[ Μαρία Ηλία, Δημιουργική χορτοφαγία ]"Ελευθεροτυπία" 31/10/2009
Της Σκύρου τα... κεράμια[ Όλγα Ζαχαράκη, Σκύρος ]"Ελευθεροτυπία" 19/9/2009
Γκουρμέ παράδοση στη θεσσαλική γη[ Έφη Γρηγοριάδου, Εδεσματολόγιον Θεσσαλίας ]"Ελευθεροτυπία" 12/9/2009
Ο γύρος του κόσμου με... ένα πιρούνι[ Μιχάλης Λ. Κωττάκης, Ο γύρος του κόσμου με ένα πηρούνι ]"Ελευθεροτυπία" 3/1/2009