Βιβλίο
Το βιβλίο μαγειρικής της σχολής Chef d' Oeuvre

Ντίνα Νικολάου
Φωτογράφος: Διονύσης Αντωνόπουλος
Αθήνα
Adverta
Αριθμός Έκδοσης: 1
2005
σ. 372
Σχήμα: 28χ21
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-88843-0-4
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 59.12€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 09-03-2006)
Περίληψη:

Η Chef d' Oeuvre, η διασημότερη σχολή μαγειρικής στην Ελλάδα, αποκαλύπτει την μοναδική μέθοδο εκπαίδευσης που εφαρμόζει στους πρωτοετείς σπουδαστές της, καταδεικνύοντας με σαφήνεια και απλότητα τις απαραίτητες γνώσεις και τεχνικές που πρέπει να κατέχει όποιος θέλει να μυηθεί σωστά στη μαγειρική τέχνη.

Στο βιβλίο αυτό καταγράφονται οι τεχνικές για περισσότερες από 400 βασικές παρασκευές, όπως ακριβώς διδάσκονται στους υποψήφιους chef της σχολής Chef d' Oeuvre, η γνώση των οποίων είναι απαραίτητη για την επιτυχία κάθε μαγειρικής δημιουργίας.

Σχολή Επαγγελματικής Μαγειρικής Chef d' Oeuvre:
Χέυδεν 20, 104 34 Αθήνα
τηλ. 210 8231935, fax 210 8841612
3ης Σεπτεμβρίου 93, 104 34 Αθήνα
τηλ. 210 8254119, fax 210 8256137
www.chefdoeuvre.gr

Κριτικές - Παρουσιάσεις:
Λεονί ΣταφυλάΥπογραφές με ειδικό βάρος"Τα Νέα"/ "Βιβλιοδρόμιο"6/3/2010
Γιόλα Αργυροπούλου-ΠαπαδοπούλουΤο βιβλίο μαγειρικής της σχολής Chef d' OeuvreΠεριοδικό "Τηλέραμα"6/3/2010