Βιβλίο
Φτιάχνοντας ονειρεμένα παγωτά
Εύκολα παγωτά και σορμπέ για όλες τις εποχές

Επιμέλεια: Joanna Lorenz
Εικονογράφηση: Anna Koska
Φωτογράφος: Edward Allwright
Φωτογράφος: James Duncan
Φωτογράφος: Michelle Garrett
Φωτογράφος:
Μετάφραση: Ελισώ Λογοθέτη
Αθήνα
Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
1999
σ. 63
Σχήμα: 21χ21
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-14-0030-3
Τίτλος πρωτοτύπου: Making dream ice cream
Λευκώματα
Εικονογράφηση: ΝΑΙ
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 12.80€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 26-09-2011)
Περίληψη:

- Γεύσεις για όλα τα γούστα και τις περιστάσεις, από τα πιο κλασικά παγωτά μέχρι τα λαχταριστά σορμπέ και τις γρανίτες, τα σπέσιαλ παγωτά και τα παγωμένα ροφήματα.

- Διαχρονικές συνταγές, όπως παγωτά Βανίλια, Σοκολάτα και Φουντούκι, αλλά και σύγχρονες γεύσεις, όπως παγωτά με Μαύρο Ψωμί και Λουκούμι.

- Παγωτά με φρέσκα φρούτα που συμπεριλαμβάνουν Σορμπέ Καρπούζι, Γρανίτα Πορτοκάλι και Παγωμένη Τερίν Μήλου και Βατόμουρου. Δροσιστικά ροφήματα, όπως Γρανίτα από Καφέ και Πίνια Κολάδα που Κοκκινίζει.

- Μια κατατοπιστική εισαγωγή που καλύπτει τις βασικές τεχνικές παρασκευής παγωτού, ενώ κάθε συνταγή παρουσιάζεται βήμα προς βήμα, μαζί με μια φωτογραφία από κάθε δημιουργία.