Βιβλίο
Ζαχαροπλαστική εξέλιξη

Κωνσταντίνος Χολέβας
Χάρης Ψιλόπουλος
Αθήνα
Le Monde / Les Livres du Tourisme
2024
σ. 264
Σχήμα: 31χ24
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-8382-76-3
Γλώσσα πρωτοτύπου: ελληνικά
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 39.00€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 05-12-2004)
Περίληψη:

Γεύση… η αίσθηση που ξυπνά τις πιο δυνατές μας μνήμες, ενώ ταυτόχρονα μας καθοδηγεί να βιώσουμε νέες πρωτόγνωρες εμπειρίες. Η ζαχαροπλαστική εξέλιξη είναι ένα βιβλίο που παρουσιάζει κλασικούς, διαχρονικούς αλλά και νεωτερικούς συνδυασμούς γεύσεων, υφών κι αρωμάτων, σύγχρονες τεχνικές και μοναδικά desserts styling που πάνε τη ζαχαροπλαστική ένα βήμα παρακάτω.
Η ζαχαροπλαστική εξέλιξη, ο πιο πλήρης και αυτοτελής ζαχαροπλαστικός οδηγός, αναπτύσσεται σε 5 κεφάλαια συνταγών και 2 υποστηρικτικές-ενισχυτικές ενότητες:
- Cakes
- Τάρτες
- Τούρτες
- Ατομικά γλυκά
- Επιδόρπια εστιατορίου
- Χρήσιμες τεχνικές
- Ευρετήριο ξένων όρων

Η ζαχαροπλαστική τέχνη ως ζωντανός οργανισμός, αλλάζει, μετουσιώνεται, εξελίσσεται, ακολουθεί τις επιταγές της εποχής, κρατώντας όμως ζωντανή την παράδοση που ενώνει τις γενιές των ζαχαροπλαστών μεταξύ τους.
Η ζαχαροπλαστική εξέλιξη αποτελεί ένα βιβλίο οδηγό και συνοδοιπόρο κάθε έμπειρου και νεότερου ζαχαροπλάστη που επιθυμεί και επιδιώκει την επαγγελματική του εξέλιξη!