Βιβλίο
Εκπαιδευτική και επαγγελματική αρτοποιία

Α. Ζησόπουλος
Θ. Παγιατάκης
Α. Πρωτοψάλτης

Αθήνα
Le Monde / Les Livres du Tourisme
2013
Ημερομηνία Πρώτης Έκδοσης: 2004
σ. 408
Σχήμα: 28χ21
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-8382-00-8
Α/Α Τόμου: 3
Περιέχει Βιβλιογραφία
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 65.00€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 06-10-2015)
Περίληψη:

[...] Είναι βέβαιο ότι και αυτό το βιβλίο της σειράς δεν θα σας φανεί απλά χρήσιμο για την πραγματοποίηση συγκεκριμένων αρτοσκευασμάτων, αλλά και ευχάριστο αφού θα σας επιτρέψει να δείτε την τέχνη της αρτοποιίας από μια διαφορετική οπτική. Τέλος, μέσα από τις σελίδες του γ' τόμου επιβεβαιώνεται και η πεποίθηση των συγγραφέων ότι οι τέχνες της ζαχαροπλαστικής και της αρτοποιίας δεν συνδέονται απλά μεταξύ τους, αλλά και αλληλοσυμπληρώνονται πολλές φορές.