Βιβλίο
Ωφέλιμες και βλαβερές τροφές
Ποιοι είναι οι καλοί υδατάνθρακες και τα καλά λιπαρά για ισορροπημένη διατροφή

Maggie Greenwood - Robinson
Μετάφραση: Ιωάννα Λεμπέση - Μουζακίτη
Αθήνα
Modern Times
Αριθμός Έκδοσης: 1
2009
σ. 432
Σχήμα: 23χ15
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-691-592-5
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Good Food Vs. Bad Food
Κυκλοφορεί
Τιμή: 20.09€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 07-10-2009)
Περίληψη:

Οι υδατάνθρακες και τα λίπη είναι η βάση της διατροφής μας. Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας θα σας βοηθήσει να μάθετε σε τι βοηθούν, αλλά και πόσο μπορεί να βλάψουν τον οργανισμό σας, καθώς και ποιες τροφές να προτιμάτε και ποιες να αποφεύγετε.

Σ' αυτό το βιβλίο, θα βρείτε απαντήσεις σε καθημερινά ζητήματα διατροφής:
- Πού να αναζητάτε τους... καλούς υδατάνθρακες
- Ποια είναι τα διαφορετικά λίπη και πώς επηρεάζουν το σώμα μας
- Γιατί το σώμα μας λειτουργεί καλύτερα με γλυκόζη από υδατάνθρακες παρά από πρωτεΐνες
- Ποια είναι τα υπέρ και τα κατά στα υποκατάστατα του λίπους
- Πώς μια διατροφή με υψηλή περιεκτικότητα σε ίνες ενισχύει την άμυνα του οργανισμού σας και σας βοηθά να διατηρείτε τη σιλουέτα σας
- Ποια είναι η θεραπευτική δύναμη των ωμέγα-3 λιπαρών οξέων
- Γιατί οι υδατάνθρακες επιδρούν θετικά στη λειτουργία του εγκεφάλου - μπορούν να μειώσουν το στρες και να ενισχύσουν την άμυνα του οργανισμού
- Ποιοι είναι οι "δυνατοί" υδατάνθρακες - από τα μήλα ως το γιαούρτι

Κριτικές - Παρουσιάσεις:
Σάββας ΣερέτηςΗ υγεία είναι επιλογή μας"Ο Κόσμος του Επενδυτή"/ Ένθετο "Culture"12/2/2011
Μυρτώ ΤσελέντηΓια να ξέρουμε τι τρώμε"Ο Κόσμος του Επενδυτή"/ Ένθετο "Culture"21/11/2009