Βίκυ Σμυρλή
Ελλάδα
Ελλάδα
Η Βίκυ Σμυρλή γεννήθηκε στην Αθήνα. Μετά από μια καριέρα ως αεροσυνοδός στην Ολυμπιακή Αεροπορία, με εκπαιδεύσεις στην Ελβετία και στην Αμερική, και με θητεία σε θέσεις στη Διοίκηση και στην Εκπαίδευση, μπήκε στον χώρο του ειδικού τύπου της γαστρονομίας, ξεκινώντας από το περιοδικό "Γεύση". Ακολούθησε το περιοδικό "Μενού και άλλα", όπου για χρόνια είχε τη Διεύθυνση. Έχει συνεργαστεί με περιοδικά όπως: "Ιδανικό Σπίτι", "Τηλέραμα", "Olive", "Βήμα Gourmet", "Fooding", "Αλλάξτε γεύσεις", "Κουζίνα", "Λιχουδιές". Έχει εκδώσει ένθετα περιοδικών: "Τηλέραμα", "Grazia", "Θέλω". Η πρώτη της ολοκληρωμένη συγγραφική δουλειά είναι ο "Φοιτητής και στην κουζίνα". Ακολούθησε ο "Ταξιδιώτης στην κουζίνα" και "Το αυγό που πάει παντού".
Τίτλοι:
Συγγραφέας
Βίκυ Σμυρλή
Συγγραφέας: Βίκυ Σμυρλή
Αθήνα, 2011
ISBN: 978-960-98723-3-1
Κυκλοφορεί
Βιβλίο
Βίκυ Σμυρλή
Συνταγές από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο
Συγγραφέας: Βίκυ Σμυρλή
Αθήνα, 2008
ISBN: 978-960-98587-0-0
Κυκλοφορεί
Βιβλίο
Βίκυ Σμυρλή
Συγγραφέας: Βίκυ Σμυρλή
Αθήνα, 2006
ISBN: 978-960-442-642-3
Εξαντλημένο
Βιβλίο
Βίκυ Σμυρλή
Gastronomic Journey in 12 Countries
Συγγραφέας: Βίκυ Σμυρλή
Αθήνα, 2005
ISBN: 978-960-406-991-0
Κυκλοφορεί
Βιβλίο
Βίκυ Σμυρλή
Γαστρονομική περιήγηση σε 12 χώρες
Συγγραφέας: Βίκυ Σμυρλή
Αθήνα, 2003
ISBN: 978-960-406-639-1
Κυκλοφορεί
Βιβλίο
Βίκυ Σμυρλή
Συγγραφέας: Βίκυ Σμυρλή
Αθήνα, 1999
ISBN: 978-960-344-854-9
Εξαντλημένο
Βιβλίο