Βίβιαν Ευθυμιοπούλου
Ελλάδα


Η Βίβιαν Ευθυμιοπούλου γεννήθηκε το 1970. Σπούδασε αρχαιολογία και ιστορία της τέχνης. Με τη μαγειρική ασχολείται συστηματικά σχεδόν είκοσι χρόνια. Ξεκίνησε ν' αρθρογραφεί για τη γαστρονομία με το ψευδώνυμο "Αθήναιος" στο διαδικτυακό ειδησεογραφικό portal Flash.gr ενώ τώρα αρθρογραφεί στο περιοδικό "Γαστρονόμος" της εφημερίδας "Καθημερινή".

Τίτλοι:
Συγγραφέας
Κριτικές - Παρουσιάσεις:
Ένας Γερμανός στην Αθήνα[ Μαριλένα Ζ. Κασιμάτη, Αναμνήσεις του Έρνστ Τσίλλερ ]"Φιλελεύθερος" 10/8/2020
Το φάρμακο της λύπης[ George Saunders, Λήθη και Λίνκολν ]Περιοδικό "Εντευκτήριο" τχ.115Οκτώβριος 2018
Η συνάντηση[ Αλέξης Παπαχελάς, Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης με τα δικά του λόγια: 1942-1974 ]"Φιλελεύθερος" 22/12/2017
Οι ιστορίες θα μας σώσουν[ Μιχάλης Μητσός, Οι ιστορίες θα μας σώσουν ]www.protagon.gr 8/4/2015
Καταστρέφει την πολιτική η επικοινωνία;[ Ευτύχης Βαρδουλάκης, Νέοι κανόνες πολέμου ]www.protagon.gr 6/4/2014