Μελίσσα Στοΐλη
Ελλάδα
Ελλάδα
Η Μελίσσα Στοΐλη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε στη Σχολή Δραματικής Τέχνης του Κ.Θ.Β.Ε. και εργάσθηκε ως ηθοποιός στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Έχει γράψει κείμενα για θεατρικές παραστάσεις και τηλεοπτικές εκπομπές. Από το 1998 αρθρογραφεί στον περιοδικό Τύπο. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως δημοσιογράφος στην εφημερίδα Το Βήμα και είναι αρχισυντάκτρια στο περιοδικό BHMAgourmet, όπου και γράφει άρθρα σχετικά με τη γαστρονομία και τον υλικό πολιτισμό.
Τίτλοι:
Συγγραφέας
Μελίσσα Στοΐλη
Συγγραφέας: Μελίσσα Στοΐλη
Αθήνα, 2022
ISBN: 978-618-5461-37-9
Κυκλοφορεί
Βιβλίο
Μελίσσα Στοΐλη
Ιστορίες και συνταγές εδεσμάτων
Συγγραφέας: Μελίσσα Στοΐλη
Αθήνα, 2015
ISBN: 978-618-5004-39-2
Κυκλοφορεί
Βιβλίο
Συλλογικό έργο
Συγγραφέας: Μελίσσα Στοΐλη
Αθήνα, 2012
ISBN: 978-960-503-114-5
Κυκλοφορεί
Βιβλίο
Ερμηνεία
Περιέχει 50 ανέκδοτα
Ερμηνεία: Μελίσσα Στοΐλη
Αθήνα,
ISBN:
Κυκλοφορεί
Κασέτα
Περιέχει 50 ανέκδοτα
Ερμηνεία: Μελίσσα Στοΐλη
Αθήνα,
ISBN:
Κυκλοφορεί
Κασέτα
Περιέχει 50 ανέκδοτα
Ερμηνεία: Μελίσσα Στοΐλη
Αθήνα,
ISBN:
Κυκλοφορεί
Κασέτα
Περιέχει 50 ανέκδοτα
Ερμηνεία: Μελίσσα Στοΐλη
Αθήνα,
ISBN:
Κυκλοφορεί
Κασέτα
Περιέχει 50 ανέκδοτα
Ερμηνεία: Μελίσσα Στοΐλη
Αθήνα,
ISBN:
Κυκλοφορεί
Κασέτα
Περιέχει 50 ανέκδοτα
Ερμηνεία: Μελίσσα Στοΐλη
Αθήνα,
ISBN:
Κυκλοφορεί
Κασέτα
Κριτικές - Παρουσιάσεις:
Τι έτρωγαν και τι έπιναν οι αρχαίοι; | [ Μαρία Θερμού, Στα μαγειρεία των αρχαίων ] | "Το Βήμα"/ "Βιβλία" |   | 23/12/2017 |