Βιβλίο
Μαγειρεύοντας για βασιλιάδες
Η ζωή του Antonin Carême του πρώτου διάσημου σεφ

Ίαν Κέλι
Επιμέλεια: Ελένη Κεκροπούλου
Μετάφραση: Πηνελόπη Τριαδά
Αθήνα
Ενάλιος
Αριθμός Έκδοσης: 1
2005
σ. 303
Σχήμα: 21χ14
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-536-243-0
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Cooking for Kings
Ευ Ζην / Μαγειρική
Περιέχει Βιβλιογραφία
Εικονογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 19.17€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 05-01-2006)
Περίληψη:

Μια γευστικότατη περιήγηση στις Βασιλικές κουζίνες της Ευρώπης του 18ου αιώνα, γεμάτη υπέροχες συνταγές που μπορείτε να φτιάξετε κι εσείς... Μια διήγηση πραγματικά ακαταμάχητη!
Ο Αντονέν Καρέμ υπήρξε από τους ελάχιστους ανθρώπους που διαμόρφωσαν την ιστορία της μαγειρικής. Είναι ο άνθρωπος που δημιούργησε αυτό που γνωρίζουμε σήμερα ως "υψηλή γαλλική κουζίνα". Οι δημιουργίες του τόσο στη μαγειρική όσο και στη ζαχαροπλαστική, άφησαν εποχή, τέρποντας τους ουρανίσκους των βασιλιάδων της Ευρώπης, από τον Ναπολέοντα Βοναπάρτη έως τον τσάρο της Ρωσίας.