Βιβλίο
Traveller in the Kitchen
Gastronomic Journey in 12 Countries

Vicky Smirli
Μετάφραση: Diane Shugart
Μετάφραση: Georgia Kofinas
Μετάφραση: Moscha Koniari
Φωτογράφος: Andréas Smaragdis
Αθήνα
Ελληνικά Γράμματα
Αριθμός Έκδοσης: 1
2005
σ. 238
Σχήμα: 21χ27
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-406-991-0
Γλώσσα πρωτοτύπου: ελληνικά
Σημειώσεις: Introduction: Elias Mamalakis ("A humble, curius epicurean")
Περιέχει Βιβλιογραφία
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 31.50€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 09-01-2007)
Περίληψη:

Food is a journey. It is a voyage into the culture, traditions, and flavors that evoke each land and its people. Vicky Smirli's "Traveller in the Kitchen" is your ticket to a mouth-watering tour around the world. This well-researched volume goes from the kitchen table to the coffee table, offering the reader insights into the gastronomic traditions of England, France, Turkey, Spain, Mexico, Japan, Italy, Morocco, China, India, Sweden, and Egypt alongside recipes for the best of each country's cuisine.

A passport into the culinary culture of 12 countries, from Europe to Asia and from Central America to Middle East.