Βιβλίο
Βίκυ Σμυρλή
Φωτογράφος: Λάμπρος Μέντζος
Αθήνα
Μέλινο
2011
σ. 215
Σχήμα: 24χ17
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-98723-3-1
Σημειώσεις: Επανέκδοση: "Ελληνικά Γράμματα", 1999· 2006. Πρόλογοι: Δημήτρης Ποταμιάνος, καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου, Θάλεια Τσιχλάκη, δημοσιογράφος.
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 14.90€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 16-09-2011)
Φοιτητής και στην κουζίνα
Βίκυ Σμυρλή
Φωτογράφος: Λάμπρος Μέντζος
Αθήνα
Μέλινο
2011
σ. 215
Σχήμα: 24χ17
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-98723-3-1
Σημειώσεις: Επανέκδοση: "Ελληνικά Γράμματα", 1999· 2006. Πρόλογοι: Δημήτρης Ποταμιάνος, καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου, Θάλεια Τσιχλάκη, δημοσιογράφος.
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 14.90€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 16-09-2011)
Περίληψη:
Την πρώτη φορά που θα βρεθείς μόνος, φοιτητής σε άλλη πόλη ή σε άλλη χώρα, μακριά από τη "θαλπωρή" της οικογένειας, αντιμέτωπος με το ερώτημα "και τώρα τι τρώμε;", σκέψου μια τρελή ιδέα, πέρα από τα φαστ φουντ και τα σουβλατζίδικα: να μαγειρέψεις μόνος σου!
Μην πανικοβάλλεσαι. Τα πλεονεκτήματα -πέρα από τα γνωστά: υγιεινό, φρέσκο, σπιτικό φαγητό και άλλα παρόμοια- είναι πολύ ισχυρά. Μαγειρεύοντας εξοικονομείς χρήματα αποκτάς ζηλευτή αυτονομία και δημιουργείς απολαυστικά πιάτα. Ξεφυλλίζοντας το βιβλίο θα μάθεις τα μυστικά της κουζίνας και θα μπορέσεις -με αγνά υλικά, λίγα σκεύη, φαντασία και μεράκι- σε ελάχιστο χρόνο και με ελάχιστο κόπο να γίνεις από Φοιτητής στην κουζίνα δημιουργός απολαύσεων.
Την πρώτη φορά που θα βρεθείς μόνος, φοιτητής σε άλλη πόλη ή σε άλλη χώρα, μακριά από τη "θαλπωρή" της οικογένειας, αντιμέτωπος με το ερώτημα "και τώρα τι τρώμε;", σκέψου μια τρελή ιδέα, πέρα από τα φαστ φουντ και τα σουβλατζίδικα: να μαγειρέψεις μόνος σου!
Μην πανικοβάλλεσαι. Τα πλεονεκτήματα -πέρα από τα γνωστά: υγιεινό, φρέσκο, σπιτικό φαγητό και άλλα παρόμοια- είναι πολύ ισχυρά. Μαγειρεύοντας εξοικονομείς χρήματα αποκτάς ζηλευτή αυτονομία και δημιουργείς απολαυστικά πιάτα. Ξεφυλλίζοντας το βιβλίο θα μάθεις τα μυστικά της κουζίνας και θα μπορέσεις -με αγνά υλικά, λίγα σκεύη, φαντασία και μεράκι- σε ελάχιστο χρόνο και με ελάχιστο κόπο να γίνεις από Φοιτητής στην κουζίνα δημιουργός απολαύσεων.
Θέματα:
Κριτικές - Παρουσιάσεις:
Γιόλα Αργυροπούλου-Παπαδοπούλου | Φοιτητής και στην κουζίνα | Περιοδικό "Τηλέραμα" | 1/10/2011 |