Βιβλίο
Δημήτρης Χατζηνικολάου
Φωτογράφος: Γιώργος Κουρούπης
Αθήνα
Explorer
2003
σ. 272
Σχήμα: 22χ13
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-8303-43-0
Περιέχει Βιβλιογραφία
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 22.22€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 03-01-2011)
Οι δρόμοι του κρασιού
Περιήγηση στα οινοποιεία και στους αμπελώνες της Ελλάδας
Περιήγηση στα οινοποιεία και στους αμπελώνες της Ελλάδας
Δημήτρης Χατζηνικολάου
Φωτογράφος: Γιώργος Κουρούπης
Αθήνα
Explorer
2003
σ. 272
Σχήμα: 22χ13
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-8303-43-0
Περιέχει Βιβλιογραφία
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 22.22€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 03-01-2011)
Περίληψη:
Από το Αμύνταιο έως τη Σητεία και από τη Μαρώνεια της Θράκης μέχρι την Κεφαλονιά, ο οδηγός αυτός προτείνει αξέχαστες οινικές διαδρομές στα διαχρονικά μονοπάτια του Διονύσου.
Απαραίτητα εφόδια για το μαγικό αυτό ταξίδι αποτελούν οι ιστορικές, "ποικιλιακές" και γευστικές πληροφορίες κάθε περιοχής, οι οποίες συμπληρώνονται από τα μυστικά του κρασιού στο τραπέζι, την τεχνική της γευσιγνωσίας, τις θρεπτικές αξίες του οίνου και τον πολιτισμό που απορρέει από τη σωστή χρήση του κρασιού στη ζωή μας.
Ένας χρήσιμος οδηγός για κάθε οδοιπόρο στους δρόμους του κρασιού.
Από το Αμύνταιο έως τη Σητεία και από τη Μαρώνεια της Θράκης μέχρι την Κεφαλονιά, ο οδηγός αυτός προτείνει αξέχαστες οινικές διαδρομές στα διαχρονικά μονοπάτια του Διονύσου.
Απαραίτητα εφόδια για το μαγικό αυτό ταξίδι αποτελούν οι ιστορικές, "ποικιλιακές" και γευστικές πληροφορίες κάθε περιοχής, οι οποίες συμπληρώνονται από τα μυστικά του κρασιού στο τραπέζι, την τεχνική της γευσιγνωσίας, τις θρεπτικές αξίες του οίνου και τον πολιτισμό που απορρέει από τη σωστή χρήση του κρασιού στη ζωή μας.
Ένας χρήσιμος οδηγός για κάθε οδοιπόρο στους δρόμους του κρασιού.