Βιβλίο
Healthy Greek Food
The Mediterranean Diet: Ingrediens and Recipes

Alèkos Valavanis
Φωτογράφος: Giannis Vacharidis
Φωτογράφος: Yiorgos Depollas
Φωτογράφος: Dimitris Pazaitis
Φωτογράφος: Alèkos Valavanis
Μετάφραση: Sunny A. Angeles
Αθήνα
Fotorama
2003
σ. 222
Σχήμα: 24χ17
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-7524-15-7
Γλώσσα πρωτοτύπου: ελληνικά
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 13.10€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 17-01-2005)
Περίληψη:

This book is your guide to the healthy greek diet, the most dynamic version of what is known as the Mediterranean diet. Extra virgin olive oil, wild greens, fish, honey, yoghurt, bread, nuts: these nutritious, often underrated ingrediens which have been enjoyed since the days of the ancients Greeks feature in the easy yet delicious recipes of this exciting book.