Βιβλίο
Δημιουργική κουζίνα

Ηλίας Μαμαλάκης
Tony Sarcina
Επιμέλεια: Ηλίας Μαμαλάκης
Επιμέλεια: Νένα Ισμυρνόγλου
Επιμέλεια: Donatella Nicolo
Φωτογράφος: Γιώργος Δρακόπουλος
Αθήνα
DeAgostini Hellas
Αριθμός Έκδοσης: 1
2006
σ. 53
Σχήμα: 29χ22
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-416-467-7
Ευκολία στην Κουζίνα 72
Σημειώσεις: Ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας: 19.7.2006. Κυκλοφόρησε στα περίπτερα στην τιμή των 5,95 ευρώ.
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Έχει αποσυρθεί από την κυκλοφορία
Περίληψη:

Το σημερινό μας βιβλίο είναι αφιερωμένο στη δημιουργική κουζίνα, σε συνταγές που ξεπερνάνε την καθημερινότητα. Δεν υπάρχει λόγος να σας τρομάζουν αυτές οι συνταγές. Εδώ θα βρείτε ιδέες για να συνδυάσετε γνωστά υλικά, που μέχρι τώρα δεν τα είχατε ποτέ "παντρέψει", σε πολύ εμφανίσιμα πιάτα και, πιστέψτε με, εξαιρετικά νόστιμα. Γνωρίζετε το αγγλικό τσάτνι, μια γλυκόξινη μαρμελάδα με πολύ πιπέρι μέσα, που συνδυάζεται με ψάρι και κρέας; Αν όχι, ήρθε η ώρα να το μάθετε. Θα συνδυάσουμε το γλυκό με το αλμυρό, θα χρησιμοποιήσουμε σπάνια μπαχαρικά, θα γαρνίρουμε μια πεσκαντρίτσα με μέλι και γιαούρτι, θα κάνουμε φακές πουρέ και θα φάμε τις αγκινάρες ωμές. Ήρθε λοιπόν η ώρα να βάλουμε καινούργιες γεύσεις στην καθημερινή μας κουζίνα.

Πολύ φιλικά
Ηλίας Μαμαλάκης