Βιβλίο
Ζυμαρικά

Σοφία Σκούρα
Επιμέλεια: Βάσια Χριστοφόρου
Φωτογράφος: Γιώργος Δρακόπουλος
Φωτογράφος: Μάρα Καλτσούνη
Ευθύνη Σειράς: Σοφία Σκούρα
Αθήνα
Φυτράκης Α.Ε.
Αριθμός Έκδοσης: 1
2008
σ. 83
Σχήμα: 20χ20
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-535-546-3
Τα Καλύτερα της Ελληνικής Κουζίνας από τη Σοφία Σκούρα
Σημειώσεις: Εκτέλεση συνταγών: Βάσια Χριστοφόρου. Ειδική έκδοση των εκδόσεων "Φυτράκη" για τον "Ελεύθερο Τύπο". Διανεμήθηκε δωρεάν μαζί με την εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος" στις 5.1.2008.
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Περίληψη:

Μπορεί η ιστορία να είναι σχετικά μπερδεμένη σχετικά με την καταγωγή των ζυμαρικών, αφού τελικά δεν ήρθαν από την Κίνα, ενώ η αρχαία Ελλάδα και η Ιταλία τα γνώριζαν ήδη σε διάφορες μορφές τους. Πάντως, ένα είναι σίγουρο: εμείς, ως λαός, είμαστε "μακαρονάδες"!

Τα ζυμαρικά απαιτούν ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας και μαγειρικής, ταιριάζουν με όλα, χορταίνουν, μπορούν εύκολα να γίνουν ένα εντυπωσιακό πιάτο, δεν απογοητεύουν κανέναν όταν εμφανιστούν στο τραπέζι, έχουν απεριόριστες δυνατότητες μεταμορφώσεων και πάντα υπάρχουν στο ντουλάπι μας.