Βιβλίο
Γιορτινό τραπέζι

Σοφία Σκούρα
Επιμέλεια: Βάσια Χριστοφόρου
Φωτογράφος: Γιώργος Δρακόπουλος
Φωτογράφος: Μάρα Καλτσούνη
Ευθύνη Σειράς: Σοφία Σκούρα
Αθήνα
Φυτράκης Α.Ε.
Αριθμός Έκδοσης: 1
2007
σ. 83
Σχήμα: 20χ20
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-535-550-0
Τα Καλύτερα της Ελληνικής Κουζίνας από τη Σοφία Σκούρα
Σημειώσεις: Εκτέλεση συνταγών: Βάσια Χριστοφόρου. Ειδική έκδοση των εκδόσεων "Φυτράκη" για τον "Ελεύθερο Τύπο". Χορηγός: Hotpoint Ariston. Διανεμήθηκε δωρεάν μαζί με την εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος" στις 15.12.2007.
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Περίληψη:

Γιορτή σημαίνει χαρά, αγάπη και μοίρασμα. Γεμίστε την κουζίνα σας χρώματα και αρώματα, στρώστε το τραπέζι και υποδεχθείτε την οικογένεια και τους φίλους που θέλετε να έχετε κοντά σας μια ξεχωριστή μέρα.

Αφιερώστε λίγο χρόνο παραπάνω και ετοιμάστε ένα γεύμα μαγειρεμένο με τα συστατικά της γιορτής: πρώτης τάξεως υλικά, φροντίδα και φαντασία. Αφήστε την καλή διάθεση να πρωταγωνιστήσει και το κάλεσμά σας θα έχει εγγυημένη επιτυχία.

Με παραδοσιακά πιάτα όπως οι λαχανοντολμάδες και η γεμιστή γαλοπούλα ή το γεμιστό γουρουνόπουλο, με συνταγές διαφορετικές όπως το ψαρονέφρι σε φύλλο σφολιάτας με μυρωδικά ή μια τάρτα με σπαράγγια, ό,τι κι αν επιλέξετε, αυτό που θα μείνει αξέχαστο στους καλεσμένους σας είναι η γεύση της αγάπης, η πραγματική γεύση της γιορτής.