Βιβλίο
Η μαγειρική του εργένη
Συνταγές για δύο άτομα

Rene de Costa
Μετάφραση: Ρήγας Καππάτος
Αθήνα
Εκάτη
Αριθμός Έκδοσης: 1
1999
σ. 158
Σχήμα: 21χ13
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-7437-62-4
Γλώσσα πρωτοτύπου: ισπανικά
Τίτλος πρωτοτύπου: La cocina varonil
Κυκλοφορεί
Τιμή: 8.52€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 07-07-2011)
Περίληψη:

Ο Rene de Costa μας εισάγει στα μυστικά της μαγειρικής, με την παρουσίαση μιας σειράς φαγητών, εύκολων στην ετοιμασία αλλά και εντυπωσιακών στην εμφάνιση, που χωρίς την παραμικρότερη αμφιβολία θα γίνουν δεκτά με επιφωνήματα θαυμασμού από την καλή των ονείρων μας. Οι συνταγές του Rene de Costa, αυστηρά δοκιμασμένες, δίνουν τις τέλειες αναλογίες και τις ακριβείς ποσότητες για το τέλειο αποτέλεσμα. Το βιβλίο, γραμμένο σε μια κατανοητή γλώσσα γι' αυτόν που δεν πάτησε ποτέ στην κουζίνα, συμπληρώνεται από μια περιγραφή των αναγκαίων σκευών, συμβουλές για τη χρήση τους και ορισμένους κανόνες για την επιλογή των κρασιών που συνοδεύουν το κάθε φαγητό.