Βιβλίο
Ταξιδεύοντας στην Ελλάδα: Ελληνικές γεύσεις: Κύπρος, Μ. Ασία, Πόντος

Συλλογικό έργο
Επιμέλεια: Βάσια Χριστοφόρου
Επιμέλεια: Ροδάνθη Παπαδομιχελάκη
Φωτογράφος: Άκης Ορφανίδης
Αθήνα
Φυτράκης Α.Ε.
Αριθμός Έκδοσης: 1
2008
σ. 109
Σχήμα: 25χ20
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-535-576-0
Ελληνικές Γεύσεις 10
Σημειώσεις: Οι συνταγές υπογράφονται από τις γυναίκες-συντάκτριές τους. Επιμέλεια συνταγών: Βάσια Χριστοφόρου. Food styling: Τάσος Στεφάτος. Καλλιτεχνική επιμέλεια: Leon & Partners SA. Διανεμήθηκε δωρεάν μαζί με την εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος" στις 15.11.2008.
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Περίληψη:

Ο τόμος περιλαμβάνει συνταγές για ορεκτικά όλων των περιοχών, σαλάτες (Κύπρου), πίτες (Κύπρου), λαδερά & ζυμαρικά (Μ. Ασίας-Πόντου), κρέατα & κιμάδες (όλων των περιοχών), πουλερικά (Μ. Ασίας), ψάρια, θαλασσινά και γλυκά (όλων των περιοχών).