Βιβλίο
Culinary notebook: Cook with love, bake with the heart

Συλλογικό έργο
Επιμέλεια: Ν. Βελισσαρόπουλος
Αθήνα
Le Monde / Les Livres du Tourisme
Αριθμός Έκδοσης: 8
2021
Ημερομηνία Πρώτης Έκδοσης: 2010
σ. 208
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-8382-73-2
Γλώσσα πρωτοτύπου: ελληνικά
Κυκλοφορεί
Τιμή: 9.00€ Φ.Π.Α.: 6%
Περίληψη:

Πρόκειται για ένα σημειωματάριο, το οποίο πέρα από τις χρήσιμες για κάθε μάγειρα και ζαχαροπλάστη πληροφορίες που περιέχει, αποτελείται από ειδικά διαμορφωμένες σελίδες καταγραφής συνταγών. Στις πρώτες σελίδες του Culinary Notebook θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με την τεχνική οργάνωση μιας κουζίνας ή ενός ζαχαροπλαστείου, τη σύνθεση του προσωπικού, τα καθήκοντα καθενός από τα μέλη της μπριγκάντας, καθώς και την επεξήγηση των βασικών όρων της γαστρονομικής τέχνης. Οι υπόλοιπες σελίδες είναι σχεδιασμένες με τέτοιον τρόπο ώστε να μπορεί να γίνει καταγραφή των υλικών, του τρόπου παρασκευής της συνταγής, των βασικών τεχνικών που χρησιμοποιήθηκαν, αλλά και κάθε είδους χρήσιμης πληροφορίας που πρέπει να κρατήσετε! Ένα μοναδικό σημειωματάριο για τις γαστρονομικές σας γνώσεις!