Array
(
[0] => Array
(
[type] => Συγγραφέας
[books] => Array
(
[0] => Array
(
[title_id] => 71504
[title] => Συνταγές του Αιγαίου
[subtitle] =>
[parallel_title] =>
[original_title] =>
[alternative_title] =>
[collection] =>
[series_title] => Μαγειρική
[subseries_title] =>
[technical_requirements] =>
[summary] => Στο λιμανάκι της Νάουσας, σ' αυτό τον κολπίσκο που φιλοξενεί τις ψαρόβαρκες και τα καΐκια της Πάρου, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ("Παπαδάκη") με τον Μανώλη Μανωλάκη, τον άντρα της, έχουν στήσει έναν παράδεισο γεύσεων, ένα εστιατόριο για το οποίο μπορεί να παινεύεται το νησί τους.
Σε μια κουζίνα μικρή όσο μια αιγαιοπελαγίτικη κάμαρη πραγματοποιείται αυτό που θα ζήλευαν τα καλύτερα εστιατόρια της Ευρώπης. Τολμηρές γαστρονομικές καινοτομίες συναγωνίζονται την απλότητα παραδοσιακών κυκλαδίτικων συνταγών, και όλα αυτά σε ένα περιβάλλον μοναδικό σε όλο το Αιγαίο.
Μπήλιω Τσουκαλά
[contents] =>
[notes] =>
[lang_code] => el
[seo_url] => συνταγες-του-αιγαιου-139539
[deleted] => 0
[category_id] => 22
[publisher_id] => 271
[writter_id] => 44207
[area_id] => 1
[publish_date] => 1009836000
[first_publish_date] => 1009836000
[future_publish_date] => 0
[availability_id] => 3
[type_id] => 1
[image_url] => /assets/images/books/book_71504/71504.jpg
[image_url_old] => /wp-content/uploadsTitleImages/08/b71504.jpg
[isbn] => 978-960-14-0601-5
[isbn2] =>
[isbn3] =>
[ismn] =>
[cover_id] => 11
[pages] => 141
[weight] => 885
[dimensions] => 26x23
[series_no] => 0
[collection_isbn] =>
[volume_no] => 0
[total_volumes] => 0
[lang] =>
[original_lang] =>
[translated_from] =>
[edition_no] => 0
[subseries_no] => 0
[age_from] =>
[age_to] =>
[price] => 30.20
[vat] => 6
[related_url] =>
[last_update] => 1170753964
)
[1] => Array
(
[title_id] => 105519
[title] => Αργυρές Ζαραμπουκίτσες
[subtitle] => Μαγειρική για μικρούς και μεγάλους
[parallel_title] =>
[original_title] =>
[alternative_title] =>
[collection] =>
[series_title] =>
[subseries_title] =>
[technical_requirements] =>
[summary] => Η Αργυρώ και η Σοφία γνωρίστηκαν στην Πάρο, στο λιμανάκι της Νάουσας, όπου βρισκόταν τότε το μαγικό εστιατόριο Παπαδάκη.
Η Αργυρώ ζωγραφίζει στην κουζίνα. Έτσι νομίζει η Σοφία, γιατί το φαγητό θέλει φαντασία, αγάπη, γνώση και αρκετή δουλειά.
Τώρα που το εστιατόριο Παπαδάκη ήρθε στην Αθήνα και, για καλή τύχη της Σοφίας, κοντά στο σπίτι της στο Λυκαβηττό, είπανε οι δυο τους να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να σερβίρουνε απλά, σ' αυτό το βιβλίο, συνταγές της Αργυρώς που γίνονται εύκολα και ανοίγουνε την όρεξη σε μικρούς και μεγάλους.
[contents] =>
[notes] =>
[lang_code] => el
[seo_url] => αργυρες-ζαραμπουκιτσες-206327
[deleted] => 0
[category_id] => 44
[publisher_id] => 21
[writter_id] => 44207
[area_id] => 1
[publish_date] => 1143838800
[first_publish_date] => 1143838800
[future_publish_date] => 0
[availability_id] => 1
[type_id] => 1
[image_url] => /assets/images/books/book_105519/105519.jpg
[image_url_old] => /wp-content/uploadsTitleImages/11/b105519.jpg
[isbn] => 978-960-04-3149-0
[isbn2] =>
[isbn3] =>
[ismn] =>
[cover_id] => 11
[pages] => 71
[weight] => 629
[dimensions] => 29x21
[series_no] => 0
[collection_isbn] =>
[volume_no] => 0
[total_volumes] => 0
[lang] =>
[original_lang] =>
[translated_from] =>
[edition_no] => 1
[subseries_no] => 0
[age_from] =>
[age_to] =>
[price] => 12.22
[vat] => 6
[related_url] =>
[last_update] => 1280300400
)
[2] => Array
(
[title_id] => 114229
[title] => Γεύση
[subtitle] => Η τρίτη αίσθηση
[parallel_title] =>
[original_title] =>
[alternative_title] =>
[collection] =>
[series_title] => Μαγειρική
[subseries_title] =>
[technical_requirements] =>
[summary] => "Και να τώρα που ήρθε η στιγμή για το δεύτερο βιβλίο της Αργυρώς. Τούτη τη φορά συνδυάζει τις παραδοσιακές συνταγές της Πάρου με τη δημιουργικότητά της, και αυτά τα δύο στοιχεία, της παράδοσης και της δημιουργίας, βασίζονται στις τέσσερις εποχές του χρόνου.
Τι είναι καλό το καλοκαίρι; H ντοματούλα, η ρόκα, η κάππαρη; Αυτά θα μαγειρέψουμε. Και ο χειμώνας είναι καλός για όσπρια; Αυτά θα μαγειρέψουμε. Συνταγές λοιπόν για τις τέσσερις εποχές του χρόνου με τα καλύτερα υλικά της φύσης και τη σωστή τους στιγμή για κατανάλωση.
Αν λοιπόν στα εποχιακά υλικά προσθέσετε το ταλέντο και τη δημιουργικότητα της κουζίνας της Αργυρώς, τότε θα βρείτε μέσα σε τούτο το βιβλίο τις πιο ωραίες συνταγές του Αιγαίου Πελάγους.
Απολαύστε τες, αφού πρώτα τις μαγειρέψετε, και τότε θα καταλάβετε εύκολα γιατί την αγαπώ τόσο πολύ". (Ηλίας Μαμαλάκης)
"Η Αργυρώ μαγειρεύει με την καρδιά της. Είναι γενναιόδωρη. Η φιλοσοφία της κουζίνας της είναι η αναζήτηση της απλότητας των συστατικών και των καλών υλικών, που συνθέτουν τη βάση για τις μαγειρικές δημιουργίες της. Ξέρει να κρατάει καλά τις γευστικές ισορροπίες. Τα παραδοσιακά υλικά στα χέρια της κρατούν τη μαγεία τους και αντιμετωπίζονται με το σεβασμό του δημιουργού που γνωρίζει καλά την παράδοση, αλλά μπορεί να οραματίζεται και το μέλλον. (...)
Οι "ρετσέτες" της Αργυρώς εμπνέονται από τα αγαθά που η κάθε εποχή προσφέρει. Η γη κάνει τον κύκλο της και το χέρι του καλού Δημιουργού αφήνει το αλάνθαστο ρολόι της φύσης να δώσει την κατεύθυνση. Απλή αλλά συνάμα σπάνια η ικανότητα να αξιοποιήσεις στη μαγειρική τα αρώματα της βροχερής μέρας, την κάψα του ήλιου, την αντάρα της θάλασσας, το ξύπνημα της γης μετά τη βαρυχειμωνιά".
(Νίκη Μηταρέα, δημοσιογράφος γεύσης και οίνου)
[contents] =>
[notes] =>
[lang_code] => el
[seo_url] => γευση-223673
[deleted] => 0
[category_id] => 22
[publisher_id] => 271
[writter_id] => 44207
[area_id] => 1
[publish_date] => 1136066400
[first_publish_date] => 1136066400
[future_publish_date] => 0
[availability_id] => 1
[type_id] => 1
[image_url] => /assets/images/books/book_114229/114229.jpg
[image_url_old] => /wp-content/uploadsTitleImages/12/b114229.jpg
[isbn] => 978-960-14-0990-0
[isbn2] =>
[isbn3] =>
[ismn] =>
[cover_id] => 16
[pages] => 163
[weight] => 710
[dimensions] => 25x19
[series_no] => 0
[collection_isbn] =>
[volume_no] => 0
[total_volumes] => 0
[lang] =>
[original_lang] =>
[translated_from] =>
[edition_no] => 1
[subseries_no] => 0
[age_from] =>
[age_to] =>
[price] => 17.32
[vat] => 6
[related_url] =>
[last_update] => 1317207786
)
[3] => Array
(
[title_id] => 115854
[title] => Συνταγές του Αιγαίου
[subtitle] =>
[parallel_title] =>
[original_title] =>
[alternative_title] =>
[collection] =>
[series_title] => Μαγειρική
[subseries_title] =>
[technical_requirements] =>
[summary] => "Οικοδέσποινα νιώθει η Αργυρώ και έτσι συμπεριφέρεται στους πελάτες της. Πάντα με το χαμόγελο, ακόμα και πάνω στην ένταση της πολλής δουλειάς, βρίσκει το χρόνο να παρουσιάσει τα πιάτα, να απαντήσει σε ερωτήσεις, να προτείνει, να πάρει καλότροπα την παραγγελία. Εμπιστεύεται πάρα πολύ τη γεύση της, αλλά της αρέσει να μαθαίνει και να εξελίσσεται, γι' αυτό δέχεται κριτική και παρατηρήσεις, όπως και ιδέες για καινούρια πιάτα από φίλους. Μια κουβέντα που θα φτάσει στα αφτιά της για κάποια καινούρια γεύση δε θα αργήσει να μετατραπεί τολμηρά σε νέα, δική της γευστική πρόταση". (Μπήλιω Τσουκαλά)
[contents] =>
[notes] =>
[lang_code] => el
[seo_url] => συνταγες-του-αιγαιου-226919
[deleted] => 0
[category_id] => 22
[publisher_id] => 271
[writter_id] => 44207
[area_id] => 1
[publish_date] => 1167602400
[first_publish_date] => 1009836000
[future_publish_date] => 0
[availability_id] => 1
[type_id] => 1
[image_url] => /assets/images/books/book_115854/115854.jpg
[image_url_old] => /wp-content/uploadsTitleImages/12/b115854.jpg
[isbn] => 978-960-14-1406-5
[isbn2] =>
[isbn3] =>
[ismn] =>
[cover_id] => 16
[pages] => 143
[weight] => 607
[dimensions] => 25x19
[series_no] => 0
[collection_isbn] =>
[volume_no] => 0
[total_volumes] => 0
[lang] =>
[original_lang] =>
[translated_from] =>
[edition_no] => 0
[subseries_no] => 0
[age_from] =>
[age_to] =>
[price] => 17.32
[vat] => 6
[related_url] =>
[last_update] => 1317207972
)
[4] => Array
(
[title_id] => 126148
[title] => Στην κουζίνα με την Αργυρώ
[subtitle] => Απλές και πεντανόστιμες συνταγές από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
[parallel_title] =>
[original_title] =>
[alternative_title] =>
[collection] =>
[series_title] =>
[subseries_title] =>
[technical_requirements] =>
[summary] => Αν δεν έτυχε να περάσετε από το εστιατόριό της στην Πάρο, σίγουρα θα την πετύχατε τα πρωινά στην τηλεόραση, στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη. Και αν οι μυρωδιές των φαγητών της δεν κατάφεραν να ξεπηδήσουν από τα τηλεοπτικά πλατό ως την κουζίνα σας, μια βόλτα μέχρι το εστιατόριο "Παπαδάκης", που από το 2005 μεταφέρθηκε στην καρδιά του Κολωνακίου, θα σας πείσει. Χρησιμοποιώντας οικεία, παραδοσιακά υλικά η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου κατάφερε να αναβαθμίσει την ελληνική κουζίνα και να μεταδώσει στις ελληνίδες νοικοκυρές την αγάπη της για το καλό, σπιτικό φαγητό.
Στο βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας συγκεντρώνει τις πιο αγαπημένες της συνταγές, που κέρδισαν εξίσου τις μαγείρισσες και τους καλοφαγάδες.
[contents] =>
[notes] =>
[lang_code] => el
[seo_url] => στην-κουζινα-με-την-αργυρω-247469
[deleted] => 0
[category_id] => 22
[publisher_id] => 6484
[writter_id] => 44207
[area_id] => 1
[publish_date] => 1196460000
[first_publish_date] => 1196460000
[future_publish_date] => 0
[availability_id] => 1
[type_id] => 1
[image_url] => /assets/images/books/book_126148/126148.jpg
[image_url_old] => /wp-content/uploadsTitleImages/13/b126148.jpg
[isbn] => 978-960-7952-65-3
[isbn2] =>
[isbn3] =>
[ismn] =>
[cover_id] => 16
[pages] => 159
[weight] => 854
[dimensions] => 28x21
[series_no] => 0
[collection_isbn] =>
[volume_no] => 0
[total_volumes] => 0
[lang] =>
[original_lang] =>
[translated_from] =>
[edition_no] => 1
[subseries_no] => 0
[age_from] =>
[age_to] =>
[price] => 25.48
[vat] => 6
[related_url] =>
[last_update] => 1197983290
)
[5] => Array
(
[title_id] => 141720
[title] => Argyro’s Cooking
[subtitle] => Simple Delicious Recipes
[parallel_title] =>
[original_title] =>
[alternative_title] =>
[collection] =>
[series_title] =>
[subseries_title] =>
[technical_requirements] =>
[summary] => Αν δεν έτυχε να περάσετε από το εστιατόριό της στην Πάρο, σίγουρα θα την πετύχατε τα πρωινά στην τηλεόραση, στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη. Και αν οι μυρωδιές των φαγητών της δεν κατάφεραν να ξεπηδήσουν από τα τηλεοπτικά πλατό ως την κουζίνα σας, μια βόλτα μέχρι το εστιατόριο "Παπαδάκης", που από το 2005 μεταφέρθηκε στην καρδιά του Κολωνακίου, θα σας πείσει. Χρησιμοποιώντας οικεία, παραδοσιακά υλικά η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου κατάφερε να αναβαθμίσει την ελληνική κουζίνα και να μεταδώσει στις ελληνίδες νοικοκυρές την αγάπη της για το καλό, σπιτικό φαγητό. Σε αυτήν την αγγλόφωνη έκδοση συγκεντρώνει τις πιο αγαπημένες της συνταγές, που κέρδισαν εξίσου τις μαγείρισσες και τους καλοφαγάδες.
[contents] =>
[notes] =>
[lang_code] => el
[seo_url] => argyro’s-cooking-278489
[deleted] => 0
[category_id] => 22
[publisher_id] => 6484
[writter_id] => 44207
[area_id] => 1
[publish_date] => 1238533200
[first_publish_date] => 1238533200
[future_publish_date] => 0
[availability_id] => 1
[type_id] => 1
[image_url] => /assets/images/books/book_141720/141720.jpg
[image_url_old] => /wp-content/uploadsTitleImages/15/b141720.jpg
[isbn] => 978-960-7952-82-0
[isbn2] =>
[isbn3] =>
[ismn] =>
[cover_id] => 16
[pages] => 159
[weight] => 860
[dimensions] => 28x21
[series_no] => 0
[collection_isbn] =>
[volume_no] => 0
[total_volumes] => 0
[lang] =>
[original_lang] =>
[translated_from] =>
[edition_no] => 1
[subseries_no] => 0
[age_from] =>
[age_to] =>
[price] => 25.48
[vat] => 6
[related_url] =>
[last_update] => 1242633890
)
[6] => Array
(
[title_id] => 153474
[title] => Αργυρώ: Κάθε μέρα ελληνικά
[subtitle] => 151 πεντανόστιμες συνταγές
[parallel_title] =>
[original_title] =>
[alternative_title] =>
[collection] =>
[series_title] =>
[subseries_title] =>
[technical_requirements] =>
[summary] => Η φιλοσοφία των συνταγών της Αργυρώς είναι η αναζήτηση της απλότητας των συστατικών και των καλών υλικών που συνθέτουν τη βάση για τις μαγειρικές δημιουργίες της.
Κάθε συνταγή παρουσιάζεται σε 2 σελίδες.
Υπάρχει μεγάλη ανάλυση στα υλικά, τις ποσότητες και τη σωστή χρήση αυτών, για "σίγουρη επιτυχία" της συνταγής όπως συνηθίζει να λέει και η Αργυρώ!
Σε κάθε συνταγή υπάρχει φωτογραφία με προτάσεις σερβιρίσματος.
Το βιβλίο αποτελείται από 9 ενότητες:
- Καθημερινό Τραπέζι
- Κυριακάτικο Τραπέζι
- Συνταγές έτοιμες σε 30’
- Συνταγές που αρέσουν στα παιδιά
- Πάρτυ για μικρούς & μεγάλους
- Χριστουγεννιάτικο Τραπέζι
- Πασχαλινό Τραπέζι
- Φρούτα & Παγωτά
- Γλυκά.
[contents] =>
[notes] =>
[lang_code] => el
[seo_url] => αργυρω:-καθε-μερα-ελληνικα-301495
[deleted] => 0
[category_id] => 22
[publisher_id] => 6696
[writter_id] => 44207
[area_id] => 1
[publish_date] => 1270069200
[first_publish_date] => 1270069200
[future_publish_date] => 0
[availability_id] => 3
[type_id] => 1
[image_url] => /assets/images/books/book_153474/153474.jpg
[image_url_old] => /wp-content/uploadsTitleImages/16/b153474.jpg
[isbn] => 978-960-99261-3-3
[isbn2] =>
[isbn3] =>
[ismn] =>
[cover_id] => 11
[pages] => 340
[weight] => 1607
[dimensions] => 25x19
[series_no] => 0
[collection_isbn] =>
[volume_no] => 0
[total_volumes] => 0
[lang] =>
[original_lang] =>
[translated_from] =>
[edition_no] => 1
[subseries_no] => 0
[age_from] =>
[age_to] =>
[price] => 30.43
[vat] => 6
[related_url] =>
[last_update] => 1351075988
)
[7] => Array
(
[title_id] => 157185
[title] => Argiro: Everyday Greek
[subtitle] =>
[parallel_title] =>
[original_title] => Αργυρώ: Κάθε μέρα ελληνικά
[alternative_title] =>
[collection] =>
[series_title] =>
[subseries_title] =>
[technical_requirements] =>
[summary] =>
[contents] =>
[notes] =>
[lang_code] => el
[seo_url] => argiro:-everyday-greek-308851
[deleted] => 0
[category_id] => 22
[publisher_id] => 6696
[writter_id] => 44207
[area_id] => 1
[publish_date] => 1280610000
[first_publish_date] => 1280610000
[future_publish_date] => 0
[availability_id] => 1
[type_id] => 1
[image_url] => /assets/images/books/book_157185/157185.jpg
[image_url_old] => /wp-content/uploadsTitleImages/16/b157185.jpg
[isbn] => 978-960-99261-5-7
[isbn2] =>
[isbn3] =>
[ismn] =>
[cover_id] => 11
[pages] => 340
[weight] =>
[dimensions] => 25x19
[series_no] => 0
[collection_isbn] =>
[volume_no] => 0
[total_volumes] => 0
[lang] =>
[original_lang] => 37
[translated_from] => 37
[edition_no] => 1
[subseries_no] => 0
[age_from] =>
[age_to] =>
[price] => 30.28
[vat] => 6
[related_url] =>
[last_update] => 1287391554
)
[8] => Array
(
[title_id] => 184177
[title] => 9 παραμύθια και μια ξύλινη κουτάλα
[subtitle] =>
[parallel_title] =>
[original_title] =>
[alternative_title] =>
[collection] =>
[series_title] =>
[subseries_title] =>
[technical_requirements] =>
[summary] => Μήπως οι εφτά νάνοι ήξεραν να φτιάχνουν μηλόπιτα και ποιο ήταν το αγαπημένο γλυκό του Χάνσελ και της Γκρέτελ; Η Σταχτοπούτα αγαπούσε ή όχι την κολοκυθόσουπα; Τι κολατσιό έπαιρνε στη βάρκα του το αστερόπαιδο και τι μαγικό μπορεί να βγει από έναν απλό φούρνο;
Μια ξύλινη κουτάλα μαγειρεύει με μοναδικό τρόπο εννέα κλασικά παραμύθια και τα συνοδεύει με συνταγές που ξεπηδούν από τις σελίδες τους. Ένα βιβλίο για γονείς και παιδιά, που θέλουν να διαβάζουν και να φτιάχνουν τις δικές τους ιστορίες, που τρώνε μαζί και μαθαίνουν να μαγειρεύουν σπιτικά!
[contents] =>
[notes] =>
[lang_code] => el
[seo_url] => 9-παραμυθια-και-μια-ξυλινη-κουταλα-362509
[deleted] => 0
[category_id] => 44
[publisher_id] => 465
[writter_id] => 7912
[area_id] => 1
[publish_date] => 1351720800
[first_publish_date] => 1351720800
[future_publish_date] => 0
[availability_id] => 1
[type_id] => 1
[image_url] => /assets/images/books/book_184177/184177.jpg
[image_url_old] => /wp-content/uploadsTitleImages/19/b184177.jpg
[isbn] => 978-960-471-052-2
[isbn2] =>
[isbn3] =>
[ismn] =>
[cover_id] => 11
[pages] => 64
[weight] => 480
[dimensions] => 29x21
[series_no] => 0
[collection_isbn] =>
[volume_no] => 0
[total_volumes] => 0
[lang] =>
[original_lang] =>
[translated_from] =>
[edition_no] => 1
[subseries_no] => 0
[age_from] =>
[age_to] =>
[price] => 16.90
[vat] => 6
[related_url] =>
[last_update] => 1353592317
)
[9] => Array
(
[title_id] => 186539
[title] => Η δίαιτα των ειδικών
[subtitle] => 4 ειδικοί σας συμβουλεύουν για άσκηση, ψυχολογία, μαγειρική, διατροφή
[parallel_title] =>
[original_title] =>
[alternative_title] =>
[collection] =>
[series_title] =>
[subseries_title] =>
[technical_requirements] =>
[summary] => Γιατί υπάρχουν τόσες πολλές δίαιτες; Πόσες από αυτές είναι αποτελεσματικές και τι διαφορετικό έχει το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας; Καθημερινά βομβαρδιζόμαστε από "μαγικές δίαιτες" που υπόσχονται μεγάλη απώλεια βάρους σε μικρό χρονικό διάστημα. Το κίνητρο για να τις ακολουθήσουμε, ένα: απώλεια πολλών κιλών σε σύντομο χρονικό διάστημα. Παραδόξως, όσο αυξάνονται οι νέες και "επιτυχημένες" δίαιτες, αυξάνονται και τα ποσοστά παχυσαρκίας. Πρόσφατα στοιχεία δείχνουν ότι περίπου 6 στους 10 συνανθρώπους μας που ζουν σε δυτικού τύπου κοινωνίες έχουν βάρος μεγαλύτερο από το κανονικό. Όμως ακόμα πιο ανησυχητικά είναι τα στοιχεία που αφορούν τη νοσογόνο παχυσαρκία, δηλαδή άτομα με ΔΜΣ > 40, όπου τα στοιχεία δείχνουν πως οι ρυθμοί αύξησής της είναι διπλάσιοι από τους ρυθμούς αύξησης της μη νοσογόνου παχυσαρκίας. Με άλλα λόγια, όχι μόνο αυξάνεται ο αριθμός των ανθρώπων που γίνονται παχύσαρκοι, αλλά και στη συνολική δεξαμενή των παχύσαρκων υπάρχει μία μετατόπιση προς την πλευρά των βαριά παχύσαρκων, των νοσογόνα παχύσαρκων. Το αδυνάτισμα δεν αποτελεί απλά μια εσωτερική ανάγκη, αλλά μια κερδοφόρα επιχείρηση. Και όπως κάθε επιχείρηση διαφημίζει τις υπηρεσίες της, έτσι και η βιομηχανία αδυνατίσματος χρησιμοποιεί τη "μόδα" μιας νέας δίαιτας για να αυξήσει τις πωλήσεις της. Η δίαιτα αποτυγχάνει, τα κιλά επανέρχονται και ξαναρχίζουν νέες πωλήσεις. [...]
(από τον πρόλογο του βιβλίου)
"Μια εξαιρετική προσπάθεια από εξαιρετικούς συγγραφείς. Το βιβλίο παραθέτει με απλό τρόπο επιστημονικά στοιχεία, προσεγγίζει ολιστικά το πρόβλημα της παχυσαρκίας και δίνει απλές λύσεις που μπορούν όλοι να τηρήσουν, χωρίς επίπονες προσπάθειες και "μαγικές συνταγές" που υπόσχονται θαύματα."
(Αντώνης Ζαμπέλας PhD Καθηγητής Διατροφής του Ανθρώπου, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών)
"Σε πολλούς επιστήμονες είναι εμφανής η δυσκολία να προσφέρουν ερευνητικά τεκμηριωμένες απόψεις με τρόπο εύληπτο και κατανοητό στο πλατύ κοινό. Οι συγγραφείς του παρόντος πονήματος πρέπει να αισθάνονται βαθιά ικανοποίηση, γιατί το καταφέρνουν με αριστοτεχνικό τρόπο. Επλίζω και εύχομαι να διαβαστεί από πολλούς, γιατί οι γνώσεις, οι τεχνικές και οι συμβουλές που εμπεριέχονται σ'αυτό πρέπει να γίνουν κτήμα όλων μας. Συγχαρητήρια στους συγγραφείς."
(Χαράλαμπος Τσορμπατζούδης, PhD Καθηγητής Αθλητικής Ψυχολογίας. ΤΕΦΑΑ - Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης)
"Η επιστημονική αντιμετώπιση του προβλήματος της παχυσαρκίας, τα τελευταία χρόνια, έχει μετακινηθεί από το "τι" να κάνουμε για ένα υγιές βάρος, στο "πώς" να το κάνουμε… τελικά, το "πώς" επηρεάζει το "τι" και αντίστροφα. Το βιβλίο αυτό βοηθά και στα δύο. Πολύτιμος συνοδοιπόρος των ανθρώπων που προσπαθούν να βελτιώσουν τη δίαιτά τους, τη σωματική τους δραστηριότητα και, τελικά, τον τρόπο ζωής τους".
(Μαίρη Γιαννακούλιας, PhD, Επίκουρη Καθηγήτρια Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο)
"Μια ολοκληρωμένη και πολυδιάστατη προσέγγιση. Σε μία εποχή που οι "εύκολες" και "μαγικές" λύσεις προσφέρονται χωρίς μέτρο και υπευθυνότητα, αυτό το βιβλίο έρχεται να μας υπενθυμίσει το αυτονόητο, που τόσο "δύσκολα" γίνεται κατανοητό: Κανείς δεν μπορεί να υποκαταστήσει τις προσωπικές μας δυνάμεις σε μία προσπάθεια να έχουμε καλύτερη υγεία και ποιότητα ζωής, να είναι το φαγητό φίλος και σύντροφος και να μας ικανοποιεί δημιουργικά"
(Γρηγόρης Ρίσβας, PhD Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, Πρόεδρος Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων - Διατροφολόγων)
[contents] =>
[notes] =>
[lang_code] => el
[seo_url] => η-διαιτα-των-ειδικων-367221
[deleted] => 0
[category_id] => 22
[publisher_id] => 9510
[writter_id] => 7912
[area_id] => 1
[publish_date] => 1359669600
[first_publish_date] => 1359669600
[future_publish_date] => 0
[availability_id] => 1
[type_id] => 1
[image_url] => /assets/images/books/book_186539/186539.jpg
[image_url_old] => /wp-content/uploadsTitleImages/19/b186539.jpg
[isbn] => 978-618-80397-2-8
[isbn2] =>
[isbn3] =>
[ismn] =>
[cover_id] => 16
[pages] => 333
[weight] => 714
[dimensions] => 24x17
[series_no] => 0
[collection_isbn] =>
[volume_no] => 0
[total_volumes] => 0
[lang] =>
[original_lang] =>
[translated_from] =>
[edition_no] => 1
[subseries_no] => 0
[age_from] =>
[age_to] =>
[price] => 19.90
[vat] => 6
[related_url] =>
[last_update] => 1362133711
)
[10] => Array
(
[title_id] => 279615
[title] => Από στόμα σε στόμα
[subtitle] => Θησαυροί της ελληνικής κουζίνας
[parallel_title] =>
[original_title] =>
[alternative_title] =>
[collection] =>
[series_title] =>
[subseries_title] =>
[technical_requirements] =>
[summary] =>
[contents] =>
[notes] =>
[lang_code] => el
[seo_url] => απο-στομα-σε-στομα-553007
[deleted] => 0
[category_id] => 7
[publisher_id] => 6333
[writter_id] => 44207
[area_id] => 1
[publish_date] => 1689282000
[first_publish_date] => 1689282000
[future_publish_date] => -2147483648
[availability_id] => 1
[type_id] => 1
[image_url] => /assets/images/books/book_279615/279615.jpg
[image_url_old] => /wp-content/uploadsTitleImages/28/b279615.jpg
[isbn] => 978-960-618-084-2
[isbn2] =>
[isbn3] =>
[ismn] =>
[cover_id] => 11
[pages] => 352
[weight] => 1480
[dimensions] => 26x21
[series_no] => 0
[collection_isbn] =>
[volume_no] => 0
[total_volumes] => 0
[lang] => 37
[original_lang] => 37
[translated_from] => 0
[edition_no] => 0
[subseries_no] => 0
[age_from] => 0
[age_to] => 0
[price] => 38.90
[vat] => 6
[related_url] =>
[last_update] => 1689314417
)
)
)
)
ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
Αγαπητοί συνεργάτες, Η νέα ΒΙΒΛΙΟΝΕΤ τέθηκε σε εφαρμογή και για ένα μικρό χρονικό διάστημα θα ενσωματώνει προτάσεις βελτίωσης. Στη φάση αυτή, η καταγραφή των νέων εκδόσεων γίνεται με αργούς ρυθμούς, λόγω διαφόρων τροποποιήσεων. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, οι εκδότες θα έχουν τη δυνατότητα να καταγράφουν αφ' εαυτού τις νέες κυκλοφορίες.
Συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Μπαρμπαρίγου, Αργυρώ
Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάρο. Τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Αθήνα. Ασχολείται επαγγελματικά με τη μαγειρική εδώ και δώδεκα χρόνια. Είναι ιδιοκτήτρια του εστιατορίου "Παπαδάκης", το οποίο, αφού λειτούργησε με μεγάλη επιτυχία στην Πάρο, μεταφέρθηκε το 2005 στην Αθήνα. Ασχολείται επαγγελματικά με τη μαγειρική και το ταλέντο της και η εμπειρία της συνοδεύονται από σπουδές, καθώς το χειμώνα 2004-2005 παρακολούθησε εντατικά μαθήματα γαλλικής κουζίνας στη Σχολή Μαγειρικής Cordon Bleu στο Λονδίνο. Ακολούθησαν σεµινάρια ζαχαροπλαστικής πλάι στον Στέλιο Παρλιάρο και στη Σχολή Ζαχαροπλαστικής Valhrona στη Γαλλία. Συνεργάστηκε µε εφημερίδες, περιοδικά και ως σύμβουλος, παραδίδοντας μαθήματα μαγειρικής σε πολυεθνική εταιρεία τροφίμων, Παρουσιάζει εκπομπές μαγειρικής στην τηλεόραση και αρθρογραφεί για θέματα της ειδικότητάς της σε εφημερίδες και περιοδικά. Έχει βραβευτεί ως "Γυναίκα της Χρονιάς" από το περιοδικό "Life & Style".
We use cookies to enhance your experience. By clicking "Accept All Cookies," you agree to the use of all cookies on our website.