Βιβλίο
Επαγγελματική μαγειρική
Ελληνική και διεθνής κουζίνα

Συλλογικό έργο
Hermann Gruner
Reinhold Metz
Andrea Straub
Barbara Pickhan
Μετάφραση: Μαργαρίτα Βούλγαρη
Μετάφραση: Παναγιώτα Ψαλλίδα
Αθήνα
Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
Αριθμός Έκδοσης: 2
2008
σ. 262
Σχήμα: 24χ17
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-331-420-2
Γλώσσα πρωτοτύπου: γερμανικά
Α/Α Τόμου: 1
Κυκλοφορεί
Τιμή: 27.52€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 12-02-2010)
Περίληψη:

Το βιβλίο αυτό προσφέρει πρακτικές βασιζόμενες στη θεωρία της επαγγελματικής μαγειρικής. Η νέα του μορφή είναι έγχρωμη, με νέο φωτογραφικό υλικό, πίνακες, σχέδια και λεπτομερείς οδηγίες για την εκτέλεση των συνταγών.

Περιεχόμενα:

1ο Μέρος: Τεχνολογία μαγειρικής.
Κατανομή Εργασίας, Οι Βασικές Τεχνικές της Κουζίνας, Οι Διαδικασίες του Μαγειρέματος, Ετοιμασία και Αποθήκευση, Ζωμοί, Σούπες, Σάλτσες, Μαγειρικά Λίπη και Λάδια Φαγητού, Λαχανικά, Μανιτάρια, Σαλάτες, Ειδικές Μορφές Παρασκευής Λαχανικών, Συμπληρώματα, Ορεκτικά-Κρύα Πιάτα

2ο Μέρος: Εργαστήριο μαγειρικής.
Προπαρασκευαστικές Τεχνικές, Τεχνικές Μαγειρέματος, Βασικές Συνταγές, Συνταγές για Σνακ, για Σούπες, για Σάλτσες, για Σαλάτες, για Λαχανικά, για Συνοδευτικά Συμπληρώματα, για Εδέσματα αβγών, Παραδοσιακές Συνταγές, Κώδικας Τροφίμων και Ποτών.